sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Turussa tervetulleena

Hei!
Kevään kirkolliskokousviikko on alkamassa ja samalla tämän edustajakauden viimeinen vuosi. On todella mukava tulla Turun kristilliselle opistolle, jossa on aina ystävällinen palvelu, hyvää ruokaa ja jo tutuksi käynyt huone odottamassa. Hienointa on kuitenkin tavata ihmisiä. Näiden vuosien aikana olen saanut runsaasti uusia tuttavia, ehkä jopa rohkenen sanoa, että ystäviäkin. Joidenkin kanssa tapaamme vain Turussa, joidenkin kanssa muuallakin - erityisesti Facebookissa.

Aloitamme aamulla taas juhlavalla messulla Maarian kirkossa. Tulkaa mukaan, jos satutte kulmille! Yritän raportoida viikon asioita parhaani mukaan, vaikka havainto on se, että loppuviikosta varsinkin jää mielenkiintoisiakin asioita kertomatta; joko aika tai into loppuu, yleensä kyllä aika.

Minulla on myös yksi teksti jemmassa käsin kirjoitettuna; katsotaan, missä välissä saisin sen siirrettyä sähkömuotoon. Se käsittelee kyllä kaluttua aihetta, raamatuntulkintaa ja kristittyjen välistä kommunikaatiota, mutta pitää kai minunkin saada siitä sanaseni sanottua. Mutta nyt järjestämään paperit huomista varten ja nukkumaan ennen kuin minut ajetaan ulos täältä kirjastosta! Hyvää yötä!

raportterinne Virpi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti